Astra face spectacol în Liga 1! Giurgiuvenii s-au impus cu 5-2 în deplasarea de la Corona Braşov. “Dublele” reușite de Budescu și Fatai și reușita lui De Amorim au adus victoria echipei lui Isăilă. Pentru Corona a marcat și ex-dinamovistul Raphael Stănescu. 

Giurgiuvenii au făcut spectacol în ambele meciuri disputate în acest sezon. După 4-0 cu Viitorul, echipa lui Daniel Isăilă a învins cu 5-2 în deplasarea de la Corona Braşov. Fatai a deschis scorul după o preluare superbă în careul gazdelor. Junior Morais a căzut în careu după un duel cu Neacşa şi centralul Cristi Balaj a acordat penalty oaspeţilor, iar Budescu a transformat fără emoţii de la 11 metri.

Tot el a marcat pentru 3-1 din lovitură liberă şi a ajuns la cota 5 în această ediţie a Ligii 1. Şi Fatai şi-a trecut în cont “dubla”, după ce a scăpat singur cu Marc, apoi a ieşit uşor accidentat (min 40). Gazdele au redus din diferenţa cu doar câteva minute înainte de pauză. Raphael Stănescu a executat la colţul scurt o lovitură liberă şi a semnat prima reuşită a Coronei în acest sezon de Liga 1.

Repriza a doua a început mult mai bine pentru Corona, care a primit o lovitură liberă indirectă la două minute de la reluare. Ene a executat pe jos, iar zidul Astrei a deviat mingea în propria poartă. Replica Astrei a venit imediat, dar Gabriel Enache a trimis în bară. Corona a scăpat fara gol primit şi la şutul din lovitură liberă al lui Junior Morais, care a fost respins de portarul gazdelor în bară. Marc n-a mai avut insa noroc şi la şutul lui De Amorim, care a stabilit scorul final, 5-2, din pasa lui Ivanovski.

Corona Braşov rămâne singura nou-promovată care nu a obţinut vreun punct in actuala editiei a Ligii 1, în timp ce Astra are un linie de clasament impresionantă după două etape disputate: a marcat de nouă ori și a primit doua goluri.

 

 

Sursa: digisport.ro

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.