Liderul Ligii I, Astra Giurgiu, nu a mai repetat evoluțiile entuziasmante din acest început de sezon și în turul play-off-ului din Europa League.


Giurgiuvenii înscriseseră în fiecare dintre cele 6 partide jucate anterior în Europa League, însă la Haifa au pus rareori în pericol poarta apărată de Saranov. Maccabi s-a impus cu scorul de 2-0, prin golurile marcate de Rayo (31) și Turgeman (62), însă și-au creat o sumedenie de alte ocazii.

Mai întâi, chiar înainte de pauză, Rayo a ratat o lovitură de la 11 metri, pentru ca apoi în partea secundă Ezra, Turgeman și Abuhazira să se afle extrem de aproape de cel de-al treilea gol.

Cel mai bun om al Astrei a fost fără niciun dubiu portarul Silviu Lung Jr., fără aportul căruia, scorul ar fi luat proporții.

Insuccesul din Israel a fost primul din acest sezon pentru formația antrenată de Daniel Isăilă, în condițiile în care Astra câștigase 8 dintre celelalte 10 partide disputate în toate competițiile. Nici omul de gol al Astrei nu a strălucit, Budescu nereușind să își creeze nici măcar o fază periculoasă la poarta adversă.

Trupa din Giurgiu mai crede în calificare, însă șansele sunt destul de mici după dezastrul de la Haifa. Partida retur va fi transmisă ÎN DIRECT, pe Digi Sport 1, joi, 29 august, de la ora 19:00.

Sursa: digisport.ro

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.